• Головна
  • Україна
  • Двоє газовиків загинули через зсув ґрунту в Харкові: відомі їхні вік та імена

Двоє газовиків загинули через зсув ґрунту в Харкові: відомі їхні вік та імена

Щоб дістати газовиків з-під завалу, рятувальникам знадобилося близько години, фото ДСНС

Одному загиблому газовику було 42 роки, другому — 48

Двоє газовиків загинули унаслідок зсуву ґрунту, який стався ввечері в понеділок, 4 грудня, в Харкові. У вівторок, 5 грудня, стали відомі їхні імена.

Як повідомили в Міністерстві енергетики, внаслідок зсуву ґрунту на вулиці Шевченка у Харкові ввечері 4 грудня загинули 42-річний Максим Родак та 48-річний Сергій Гончаренко. Вони працювали слюсарями газомереж. Коли стався зсув ґрунту, вони усували витік газу на підземному розподільному газопроводі.

«Обидва у складі бригади аварійно-диспетчерської служби дбали про газову безпеку харків’ян та забезпечували безаварійне газопостачання прифронтового міста. Наразі триває розслідування обставин трагічного випадку», — сказано у повідомленні.

Зазначимо, що після зсуву ґрунту Рятувальники намагалися швидко відкопати чоловіків, але після того, як дістали їх з-під землі, вони були без ознак життя. Чоловіків засипало на глибині два з половиною метри. Щоб дістати тіла з-під обвалу рятувальникам знадобилося близько години, повідомив речник харківських рятувальників Євген Василенко в коментарі «Суспільному».

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності