• Головна
  • Україна
  • В ГУР розповіли про стан дружини Буданова після отруєння важкими металами

В ГУР розповіли про стан дружини Буданова після отруєння важкими металами

В ГУР розповіли про стан дружини Буданова після отруєння важкими металами

Представник ГУР зазначив, що на Маріанну Буданову чекає продовжений медичний нагляд, регулярні обстеження, і це тривалий процес

28 листопада 2023 року стало відомо, що дружину керівника Головного управління розвідки Кирила Буданова Маріанну отруїли важкими металами. Жінку госпіталізували після тривалого погіршення самопочуття. Однак зараз стан здоров'я Маріанни Буданової задовільний. Про це у понеділок, четвертого грудня, повідомив “Укрінформ“ з посиланням на заяву представника ГУР Міноборони Андрія Юсова.

“Стан здоров'я дружини очільника Головного управління розвідки Маріанни Буданової зараз задовільний. Пройдений курс лікування в українській клініці. Завдяки вчасному реагуванню і завдяки професійності українських лікарів зараз все добре”, — сказав Юсов в ефірі телемарафону “Єдині новини”.

Водночас представник ГУР зауважив, що Маріанна Буданова продовжує перебувати під медичним наглядом. Також на дружину керівника ГУР чекають регулярні обстеження протягом тривалого часу.

Юсов додав, що розслідування обставин отруєння триває. Ним займаються підрозділи власної безпеки Головного управління розвідки Міноборони України.

Нагадаємо, 28 листопада 2023 року стало відомо, що дружину керівника Головного управління розвідки Кирила Буданова Маріанну отруїли. Також ознаки отруєння важкими металами виявили в декількох співробітників ГУР.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності