• Головна
  • Україна
  • Прикордонники затримали ухилянта, який вчетверте намагався незаконно перетнути кордон

Прикордонники затримали ухилянта, який вчетверте намагався незаконно перетнути кордон

Прикордонники затримали ухилянта, який вчетверте намагався незаконно перетнути кордон

Цього разу 29-річний чоловік хотів переплисти Тису на надувному матраці

Закарпатські прикордонники затримали ухилянта, який вже вчетверте намагався незаконно перетнути кордон. Раніше він двічі намагався втекти з країни через кордон в Одеській області, і один раз — в Закарпатській. Цього разу чоловіка знову впіймали на Закарпатті, проте вже з надувним матрацом, повідомило Західне управління Держприкордонслужби України у понеділок, 4 грудня. 

За даними правоохоронців, 29-річного жителя Коломиї затримали прикордонники Мукачівського загону під час того, як він прямував до річки Тиси. Чоловік мав з собою надувний матрац, на якому планував перепливати річку Тису, щоб потрапити до Угорщини. 

«Це чи не найбільший плавзасіб, який довелось бачити прикордонникам під час припинення спроб порушення кордону – надувний матрац.  А ще чоловік вдягнув дитячу рожеву шапку, аби здаватися дитиною та відвернути увагу прикордонників», — розповіли правоохоронці.

Після затримання виявилося, що мешканець Коломиї намагається втекти з країни вже не вперше. Раніше його вже двічі затримували під час спроб перетнути кордон в Одеській області, і ще один — на Закарпатті. За чергову спробу незаконно перетнути кордон 29-річному ухилянтові загрожує до 13,6 тис. грн штрафу, або ж до 15 діб адміністративного арешту.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності