Ще один народний депутат склав свої повноваження

Ще один народний депутат склав свої повноваження

Йдеться про позафракційного мажоритарника Дмитра Шпенова

Народний депутат Дмитро Шпенов подав заяву про складання депутатських повноважень. Після його відставки у парламенті залишиться 401 депутат. Про заяву Дмитра Шпенова повідомив голова парламенту Руслан Стефанчук у понеділок, 4 грудня. 

«До Верховної Ради України надійшла заява від Шпенова Дмитра Юрійовича про складення депутатських повноважень та дострокове припинення повноважень народного депутата України. Відповідну заяву буде розглянуто на найближчому пленарному засіданні», — розповів Руслан Стефанчук.

До слова, Дмитро Шпенов — народний депутат України VI та VII скликань. У 2019 році його обрали до Верховної ради як безпартійного самовисуванця за 37 округом у Дніпропетровській області. Протягом останніх чотирьох років був позафракційним, проте раніше був членом фракції «Опозиційний блок». 21 червня 2022 року Дмитро Шпенов був одним з шести депутатів, які проголосували проти ратифікації Стамбульської конвенції. Крім того, у 2012 році його обирали до Верховної ради, як депутата від «Партії регіонів».

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності