• Головна
  • Україна
  • Антирекорд парламенту: депутат з Краматорська склав мандат

Антирекорд парламенту: депутат з Краматорська склав мандат

Антирекорд парламенту: депутат з Краматорська склав мандат

Після складання мандату депутатом від групи «Відновлення України» Максимом Єфімовим у парламенті залишиться 402 з 450 депутатів

У парламенті залишилася рекордно мала кількість депутатів — 402 із 450. Свій мандат склав нардеп від групи «Відновлення України» Максим Єфімов. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook у п’ятницю, 1 грудня.

Максима Єфімова вдруге обрали до Верховної Ради у 2019 році як безпартійного мажоритарника з міста Краматорськ Донецької області. 1 грудня цього року він повідомив про те, що складає депутатський мандат. Таке рішення політик пояснив бажанням сконцентруватися на потребах рідних Краматорська та області, а також тим, що не має достатньо часу на депутатську діяльність. «В умовах війни вона вимагає забагато зусиль. Їх, скажу відверто, бракує, і вони не завжди є результативними», — Написав Максим Єфімов.

Після складання мандату Єфімовим, у Верховній Раді залишиться рекордно мала кількість депутатів — 402 із 450. Крім того, народний депутат Ярослав Железняк зазначив, що наразі в групі Єфімова «Відновлення України» лише 17 депутатів — це мінімальна кількість для її існування. Таким чином складання повноважень депутата Максимом Єфімовим ставить під загрозу існування всієї групи.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності