• Головна
  • Україна
  • На Харківщині водій Subaru збив на смерть двох військових та втік із місця ДТП

На Харківщині водій Subaru збив на смерть двох військових та втік із місця ДТП

Фото: Нацполіція

Поліція вже розшукала та затримала водія, йому загрожує до 10 років ув’язнення

На Харківщині, 22 листопада, близько 20:00, на автошляху «Дергачі — Золочів» сталася смертельна ДТП. Водій легковика збив двох військовослужбовців та втік. Один із постраждалих загинув на місці, інший — за кілька днів помер у лікарні. Попри те, що аварія сталася близько тижня тому, Нацполіція оприлюднила цю інформацію у вівторок, 28 листопада.

Як встановили правоохоронці, 29-річний водій Subaru Forester рухався у бік Золочева та збив військових, які стояли на узбіччі поблизу припаркованого автомобіля Volkswagen Golf. Після цього водій не надав постраждалим допомогу та втік з місця ДТП. Один військовий помер на місці аварії, другий — з тяжкими травмами був госпіталізований, пізніше він помер у лікарні.

Правоохоронці розшукали та затримали 29-річного водія — він кілька днів переховувався від Нацполіції. Суд обрав чоловіку запобіжний захід у вигляді арешту без права внесення застави.

Також йому повідомили про підозру за ч.3 ст.135 (залишення в небезпеці) та ч. 3 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху). Винуватцю ДТП загрожує до 10 років ув’язнення.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності