• Головна
  • Україна
  • На Закарпатті на блокпосту водій скоїв наїзд на прикордонника

На Закарпатті на блокпосту водій скоїв наїзд на прикордонника

На Закарпатті на блокпосту водій скоїв наїзд на прикордонника

Військовослужбовця з численними травмами різного ступеню важкості госпіталізували до лікарні

У вівторок, 7 листопада, на блокпосту у Берегівському районі водій Audi збив 21-річного прикордонника. Про це повідомили на сторінці поліції Закарпатської області.

Аварія трапилася на блокпосту у селі Яноші. 34-річний житель Рахова, керуючи автомобілем Audi, намагався об’їхати автомобіль, який зупинився для спецперевірки. Тоді ж виїхав на зустрічну смугу та скоїв наїзд на 21-річного співробітника ДПСУ. Той саме перебував на проїжджій частині дороги.

Військовослужбовця з численними травмами різного ступеню важкості госпіталізували до лікарні. Водій Audi за кермом був тверезий. Слідчі затримали його та помістили в ізолятор тимчасового тримання.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що заподіяли потерпілому тяжкі тілесні ушкодження, слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України. За скоєне, водію загрожує до 8 років позбавлення волі з позбавленням права керування до 3 років

Нагадаємо, 6 листопада У Києві водій автомобіля Renault скоїв наїзд на співробітницю прикордонної служби, яка несла службу на блокпосту. Жінка саме переходила проїжджу частину пішохідним переходом. Прикордонниця отримала тілесні ушкодження. Її госпіталізували у лікарню. 

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності