Двоє військових загинули в ДТП на Волині

Легковик, у якому їхали військові, зіткнувся з мікроавтобусом, фото поліції

У зіткненні легковика й мікроавтобуса загинули 36-річний чоловік та 30-річна жінка. З опублікованих фото видно, що легковик, у якому їхали військові, розірвало навпіл

Двоє людей загинули в ДТП у Ковельському районі Волинської області. ДТП сталася вдень 27 листопада, однак поліція повідомила про неї у вівторок.

Як сказано в повідомленні, аварія сталася поблизу села Городилець Ковельського району. 36-річний водій Honda не впорався з керуванням та виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з мікроавтобусом Mercedes під керуванням 27-річного турійчанина.

Внаслідок зіткнення легковика з мікроавтобусом водій та 30-річна пасажирка легковика загинули. Водій та пасажир мікроавтобуса отримали легкі тілесні ушкодження, після надання медичної допомоги їх відпустили додому. Поліція також опублікувала фото з місця аварії. На них видно, що легковик, у якому їхали військові, унаслідок зіткнення розірвало навпіл.

Місцеве видання ВСН з посиланням на свої джерела пише, що в цій ДТП загинули двоє військових. Інших подробиць про аварію немає.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності