• Головна
  • Україна
  • Президент оприлюднив фото військових ЗСУ на лівобережжі Херсонщини

Президент оприлюднив фото військових ЗСУ на лівобережжі Херсонщини

Президент оприлюднив фото військових ЗСУ на лівобережжі Херсонщини

Українським воїнам вдалося закріпитися на кількох плацдармах лівобережжя Дніпра

Президент Володимир Зеленський у п’ятницю, 17 листопада, оприлюднив фото українських військових з лівобережжя Херсонщини. Про те, що українським воїнам вдалося закріпитися на кількох плацдармах лівобережжя Дніпра, підтвердив Генштаб ЗСУ. Це вдалося провівши низку успішних операцій.

“Лівобережжя Херсонщини. Наші воїни. Дякую за вашу силу, за рух уперед! Слава кожному й кожній, хто повертає Україні свободу та справедливість!”, — написав Зеленський.

Нагадаємо, у Морській піхоті розповіли, що завдяки мужності та професійності українським морським піхотинцям, у взаємодії з іншими підрозділами Сил оборони, вдалося закріпитися на декількох плацдармах. Під час боїв було знищено понад 1200 російських військових, в полон потрапили понад 2 тис. росіян. Також військові ЗСУ знищили 24 танки, 89 артилерійських систем та мінометів, 135 одиниць різноманітної автомобільної техніки, 48 одиниць бойових броньованих машин, 14 плавзасобів, 4 командні пункти, 29 складів з боєприпасами, як польових, так і стаціонарних.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності