• Головна
  • Україна
  • Удень ворог обстріляв центр Херсону — є загиблі та поранені

Удень ворог обстріляв центр Херсону — є загиблі та поранені

Фото: Олександр Прокудін

Внаслідок обстрілу загинули 62-річна херсонка та 45-річний херсонець

У понеділок, 13 листопад, близько 14:15 росіяни обстріляли з артилерії центральну частину Херсону. Через обстріл загинули двоє людей, десятеро отримали поранення. Про це повідомив голова Херсонської міської військової адміністрації Роман Мрочко.

Удень ворог атакував центр Херсону зі ствольної та реактивної артилерії. Загинули двох цивільних: 62-річна херсонка та 45-річний херсонець.

“До хірургічного відділення шпиталізували двох чоловіків. У 62-річного травмовані ноги, а в 64-річного – поранення в районі живота. Також до лікарні доставили 50-річного чоловіка та 67-річну жінку. Їх стан медики оцінюють як задовільний”, написав у Telegram-каналі голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін.

Загалом поранень зазнали десять людей. 44-річна жінка та 47-річний чоловік дістали легкі травми. У 57-річної жінки — гостра реакція на стрес та опік спини.

Внаслідок удару по лікарні постраждали 24-річна та 41-річна медпрацівниці, а також 81-річний пацієнт. В усіх — мінно-вибухові травми.

“Знищено або пошкоджено вісім автомобілів, серед них одна “швидка”. Також пошкодило адміністративну будівлю, лікарню та щонайменше пʼятнадцять будинків”, зазначив Прокудін.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності