• Головна
  • Україна
  • На Одещині росіяни поранили вісьмох осіб, а на Херсонщину скинули рекордні 87 авіабомб

На Одещині росіяни поранили вісьмох осіб, а на Херсонщину скинули рекордні 87 авіабомб

На Одещині росіяни поранили вісьмох осіб, а на Херсонщину скинули рекордні 87 авіабомб

Росія скоїла чергове варварство, пошкодивши Одеський художній музей

Масована атака окупантів: в Одесі постраждали щойнайменше 8 людей, по Херсонщині ворог випустив рекордну кількість авіабомб, повідомила ДСНС України.

По Одесі ворог вдарив близько 21 вечора. Внаслідок атаки пошкоджено 20 багатоквартирних будинків, художній музей, понад два десятки автомобілів, інфраструктура. Рятувальники ДСНС встановили пункт обігріву і впродовж ночі надавали жителям психологічну допомогу. Також після обстрілу виникли пожежі у двох будівлях, а в селі Усатове пошкоджено приватний будинок. Внаслідок удару по Одещині вісім людей отримали поранення. Троє з незначними пораненнями отримали необхідну допомогу на місці, п’ятьох ушпиталено.

За словами глави Одеської ОВА Олега Кіпера, у місті є влучання ракет у середмістя та по промисловій будівлі, що вже не використовувалася. Вибуховою хвилею пошкоджено кілька багатоповерхових житлових будинків та музей в історичній частині міста (зоні всесвітньої спадщини ЮНЕСКО). Влучанням пошкоджено складські приміщення, розвантажувальну спецтехніку, автівки з зерном.

Пожежу оперативно ліквідовано. Правоохоронці фіксують чергові злочини терористів”, - зазначив Олег Кіпер.

Ввечері 5 листопада російські військові вдарили і по Херсону. Пошкоджено чотири багатоповерхові будинки, в одному з них зруйновано перекриття у квартирі. На щастя, минулося без постраждалих. Близько третьої ночі ворог знову обстріляв місто. Пошкоджено два приватні будинки. Окрім цього, вночі окупанти завдали 12 авіаударів по селу Кринки та місту Берислав. Усього за минулу добу ворог випустив по населених пунктах Херсонщини 87 авіабомб - найбільшу кількість за весь час.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності