• Головна
  • Україна
  • 40-річний одесит сховав понад пів кілограма кокаїну в рюкзачок доньки

40-річний одесит сховав понад пів кілограма кокаїну в рюкзачок доньки

40-річний одесит сховав понад пів кілограма кокаїну в рюкзачок доньки

Чоловік запакував кокаїн в пакети з-під кукурудзяних паличок і поїхав продавати наркотики з дитиною

Правоохоронці викрили 40-річного одесита на збуті кокаїну. У торговця вилучили майже 1,4 кг кокаїну, який той збирався продати. Чоловік сховав частину наркотиків у рюкзачку своєї маленької доньки, ба більше взяв дитину з собою на оборудку. Як повідомила поліція Одеської області, торговець запакував наркотики у пакети з кукурудзяними паличками.

За даними поліції, 40-річний мешканець Одеси розробив план збуту на території області кокаїну гуртовим покупцям та почав реалізовувати його. Чоловіка затримали на одній із вулиць міста, куди він приїхав на таксі із партією кокаїну.

“Для конспірації своїх намірів чоловік взяв із собою маленьку доньку, а товар поклав до її наплічника, попередньо запакувавши у поліетиленові пакети та пачки з-під дитячих солодких паличок. На місці у зловмисника вилучили майже 680 грамів наркотичних засобів. Їх походження поліцейські перевірили експрес-тестом, який показав вміст кокаїну”, — повідомила поліція.

Ще майже 700 грамів кокаїну правоохоронці вилучили згодом з помешкання чоловіка під час обшуку. Речові докази скеровані на експертизу. Суд вже обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з правом внесення застави розміром 5,2 млн гривень. Одеситу загрожує до десяти років позбавленням волі з конфіскацією майна.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності