• Головна
  • Україна
  • Офіс президента готує відставки у військовому керівництві — Time

Офіс президента готує відставки у військовому керівництві — Time

Офіс президента готує відставки у військовому керівництві — Time

Ймовірно буде звільнено міністра та одного з високопосадових воєначальників

Українська влада готує звільнення міністра та генерала, які відповідальні за контрнаступ. Про це пише видання Time, з посиланням на джерела в оточенні президента Володимира Зеленського. Про кого саме йдеться поки невідомо.

Зазначається, що Зеленський не погоджується з тим, щоб заморозити війну через настання холодів ще до весни. "Заморозити війну для мене означає її програш", – каже президент. Тому перед початком зими, за інформацією Time, готуються серйозні зміни у військовій стратегії. Зокрема йдеться про звільнення щонайменше одного міністра та генерала, які відповідальні за повільний наступ на фронті.

Також видання пише, що Зеленський нібито був злий після візиту до США, за підсумками якої з'явилися ознаки, що Захід втомився від війни. За словами джерел видання, президент України вважає, що союзники його зраджують. 

Додамо, у ніч на 31 жовтня російські війська випустили по Україні два ударні безпілотники типу Shahed-136/131 та керовану авіаракету Х-59. Сили оборони знищили всі БпЛА ворога.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності