• Головна
  • Україна
  • В окупованій Волновасі росіяни розстріляли родину з дев’яти людей

В окупованій Волновасі росіяни розстріляли родину з дев’яти людей

Фото: Соцпортал

Серед загиблих двоє дітей

У неділю, 29 жовтня, стало відомо про розстріл родини з дев’яти осіб у Волновасі на тимчасово окупованій території Донеччини. Серед загиблих двоє дітей. Про це написав журналіст та блогер Денис Казанський у Telegram-каналі.

Як повідомив Казанський, 29 жовтня вранці у волноваських Telegram-групах з’явилася інформація про злочин росіян проти родини місцевих мешканців.

Оновлено 16:50. Як написав омбудсман Дмитро Лубінець, серед загиблих — учениця четвертого класу та хлопчик дошкільного віку.

"В одному з приватних будинків знайдено тіла дев'яти осіб з вогнепальними пораненнями, зокрема двоє дітей. Враховуючи, що Волноваха — прифронтове місто, захоплене у 2022 році, і всі люди зі зброєю там — це російські військові, жодних сумнівів у тому, що це справа їхніх рук, немає", — зазначив Казанський.

Казанський розповів, що одна з убитих, місцева мешканка Наталія Горкун, 28 жовтня святкувала день народження. Незадовго до цього, у її зятя Андрія Капканця “кадирівці” намагалися відібрати будинок, але чоловік чинив спротив. “Кадирівці” вирішили помститися, і увірвалися в будинок Наталії, де вбили всіх присутніх на святкуванні. Серед загиблих було семеро дорослих та двоє дітей.

Подробиці трагедії встановлюють. Розслідування триває.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності