• Головна
  • Війна
  • Росіяни масовано обстріляли Донеччину: загинула дитина

Росіяни масовано обстріляли Донеччину: загинула дитина

Росіяни масовано обстріляли Донеччину: загинула дитина

Семеро людей поранено

Сьогодні, 12 жовтня, внаслідок ворожих атак по Донецькій області загинуло двоє людей, один з них — 11-річний хлопчик. Також постраждало семеро людей. Про це повідомила Донецька обласна прокуратура.

Зазначається, що окупанти здійснили ракетні удари по с. Багатир Волноваського району. Загинув 11-річний хлопчик, а його 6-річний брат дістав поранення тулуба. Їхню 31-річну матір ушпиталили з множинними рваними ранами.

Окрім того, російська армія обстріляла м. Авдіївку, внаслідок чого осколкові поранення отримали чоловік 58 років та 61-річна жінка. Під ворожим вогнем опинилося й с. Галицинівка Покровського району. Там внаслідок розривів снарядів зазнали травм 32-річний чоловік та 62-річна жінка. Також армія РФ атакувала м. Гірник Покровського району. Від влучань російських боєприпасів загинула 44-річна жінка. Її 24-річний зять отримав травми.

Нагадаємо, вранці вівторка, 10 жовтня, росіяни розпочали штурм Авдіївки. Протягом 10 та 11 жовтня ворог завдавав по 50 ракетних та авіаударів по місту на добу. За попередніми даними, у наступі взяли участь від 1200 до 2000 російських бійців, з яких Сили Оборони знищили близько тисячі.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності