На Львівщині проходять реабілітацію учасники Invictus Games 2023

На Львівщині проходять реабілітацію учасники Invictus Games 2023

Загалом 25 ветеранів та військовослужбовців

У Львівській області проходять реабілітацію та відновлення учасники команди “Ігор Нескорених” (Invictus Games). Про це повідомило Мінветеранів.

Також військові відпрацьовують інший формат тренувань за паралімпійською системою, пробують себе в нових видах адаптивного спорту, отримують зворотній зв'язок від тренерів.

“Це командні види спорту, адаптивні види спорту, це також можливість відчути себе в новому амплуа, викласти свій спортивний потенціал. Адже участь в Іграх Нескорених – це, перш за все, реабілітація. Ми щиро віримо, що наші Нескорені Воїни гідно представлятимуть Україну на спортивному фронті”, – наголошує заступниця Міністра у справах ветеранів України Світлана Кашенець.

Нагадаємо, Invictus Games започатковані у 2014 році принцом Гаррі та вперше були проведені у Лондоні (Великобританія). У них взяли участь близько 300 спортсменів із 13 країн, які воювали разом зі Сполученим Королівством в останніх військових кампаніях. Ігри Нескорених 2023 відбувалися у Дюссельдорфі (Німеччина) з 9 по 16 вересня під девізом «Дім для поваги».

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності