• Головна
  • Україна
  • У Києві поліція затримала школярів, які обкрадали могили Героїв

У Києві поліція затримала школярів, які обкрадали могили Героїв

У Києві поліція затримала школярів, які обкрадали могили Героїв

Хлопці та дівчата віком 12 і 13 років крали з могил шеврони, прапори та інші пам’ятні речі

У Києві школярі обкрадали могили Героїв на Берковецькому кладовищі. Поліція встановила батьків хлопців та дівчат і склала на них протоколи. Окрім того, що діти віком 12 і 13 обкрадали могили, вони ще й розпивали алкоголь на цвинтарі та агресивно реагували на зауваження перехожих, повідомили у поліції у четвер, 5 жовтня.

За даними правоохоронців, до них звернулися небайдужі та повідомили про дітей, які на одному із кладовищ обкрадали могили Героїв та поводились антиморально. “Там люди почали розповідати про те, що діти постійно розважаються на Берковецькому кладовищі, забирають із місць поховань пам’ятні речі — прапори, шеврони, браслети тощо. Коли їм роблять зауваження, у відповідь вони агресивно висловлюються і поводяться зухвало: вживають алкоголь та палять”, — йдеться у повідомленні.

Поліцейським вдалося встановити особи вісьмох хлопців і дівчат, усі 2010 та 2011 років народження. Дітей разом з батьками доставили до відділу поліції, де на батьків склали адмінпротоколи. З малолітніми порушниками провели профілактичну бесіду.

Частину вкрадених з могил речей, поліцейські вже вилучили і повернуть рідним загиблих Героїв.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності