• Головна
  • Україна
  • Спершу овочерізки, тепер стільці для укриттів: посадовиці управління освіти повідомили про ще одну підозру у розтраті коштів

Спершу овочерізки, тепер стільці для укриттів: посадовиці управління освіти повідомили про ще одну підозру у розтраті коштів

Спершу овочерізки, тепер стільці для укриттів: посадовиці управління освіти повідомили про ще одну підозру у розтраті коштів

Тепер сума збитків становить близько 1,3 млн грн.

Начальниці відділу управління освіти Дніпровської РДА, яку раніше підозрювали у закупівлі овочерізок за завищеною вартістю повідомили про ще одну підозру. Цього разу у закупівлі стільців для укриття за завищеною вартістю.

Про це повідомляють в Офісі генерального прокурора

За процесуального керівництва прокурорів Дніпровської окружної прокуратури міста Києва повідомили про підозру начальниці відділу управління освіти Дніпровської РДА у розтраті бюджетних коштів в особливо великих розмірах (ч. 5 ст. 191 КК України).

Підозрювана, бувши уповноваженою особою щодо організації публічних закупівель, закупила стільці для облаштування укриттів по завищеній вартості.

При цьому посадовиця проігнорувала те, що комерційна пропозиція учасника не відповідала ринковій, а умови договору суперечили інтересам держави.

Сума збитків становить близько 1,3 млн грн.

Раніше прокуратура повідомила жінці про підозру за фактом розтрати 460 тис. грн бюджетних коштів при закупівлі овочерізок за завищеною вартістю.

Зараз за клопотанням прокуратури суд обрав їй запобіжний захід у вигляді нічного домашнього арешту строком на два місяці та відсторонив від посади.

Україна

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності