• Головна
  • Україна
  • Поліцейського, який смертельно поранив чоловіка, суд відправив під цілодобовий домашній арешт на 60 діб

Поліцейського, який смертельно поранив чоловіка, суд відправив під цілодобовий домашній арешт на 60 діб

Поліцейського, який смертельно поранив чоловіка, суд відправив під цілодобовий домашній арешт на 60 діб

Патрульний своєї вини не визнає

Сьогодні, 31 серпня, Кіровський райсуд Дніпра обрав запобіжний захід поліцейському, який смертельно поранив чоловіка. Патрульного суд відправив під цілодобовий домашній арешт на 60 діб.

Про це повідомляє Суспільне Дніпро.

Правоохоронець до зали суду не прибув через стан здоров'я, на засіданні він був присутній онлайн. За словами адвокатки, патрульний потребує лікування на стаціонарі, адже має серйозні травми. Поліцейський своєї провини не визнає. Каже, що він застосував зброю лише після того, як були застосовані всі можливі засоби для захисту свого життя.

Сьогодні поблизу будівлі суду зібралися й інші правоохоронці, аби підтримати свого колегу. Адвокати патрульного вважають підозру щодо умисного вбивства необґрунтованою.

Нагадаємо, 29 серпня, у Дніпрі патрульний застрелив чоловіка, який почав бити поліцейських після того, як вони зупинили його авто. Чоловік поводився агресивно та мав всі ознаки алкогольного сп’яніння.

Наразі розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) та ч. 3 ст. 365 (перевищення влади або службових повноважень) КК України.

Також поліція відкрила провадження за фактом посягання на життя патрульних. За це передбачене покарання — від 9-ти до 15-ти років позбавлення волі або довічне ув’язнення.

Україна

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності