• Головна
  • Україна
  • У Вірменії трагічно загинув тимчасово повірений у справах України

У Вірменії трагічно загинув тимчасово повірений у справах України

У Вірменії трагічно загинув тимчасово повірений у справах України

Видання пишуть, що чоловік потонув у озері

Учора, 13 серпня трагічно загинув дипломат, тимчасового повірений у справах України в Республіці Вірменія Олександр Сенченко.

Про це пишуть на сторінці Міністерства закордонних справ України.

На сторінці Міністерства пишуть, що Олександр Сенченко розпочав свою роботу в МЗС у 2003 році. Протягом своєї дипломатичної кар’єри він працював на різних посадах в апараті Міністерства у Першому територіальному управлінні, Департаменті євроатлантничного співробітництва та нових викликів, Департаменті секретаріату міністра та Шостому територіальному управлінні, а також направлявся в довготермінові відрядження до закордонних дипломатичних установ України в РФ, Азербайджанській Республіці та Республіці Вірменія.

Водночас у виданні news.am., посилаючись на рятувальну службу МВС Вірменії пишуть, що чоловік потонув у озері Севан.Повідомлення про трагічний випадок надійшов до національного центру кризового управління Гегаркунікського обласного рятувального управління о 20:17.

Йшлося про те, що на 2-му громадському пляжі озера Севан водні рятувальники під час чергування за 25 м від берега помітили у воді чоловіка, який зник під час плавання.

Рятувальники підпливли до цієї ділянки, витягли чоловіка з глибини приблизно 1,5 м і доставили його на берег моторним човном. Медики, які прибули на місце події, констатували смерть чоловіка.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності