Відпочивав з батьками: в озері на Львівщині потонув 14-річний хлопець

Відпочивав з батьками: в озері на Львівщині потонув 14-річний хлопець

Трагедія сталась на території відпочинкового комплексу.

В озері на території відпочинкового комплексу «Фаворит і Д» у селі Тростянець Стрийського району потонув 14-річний львів’янин, який відпочивав з батьками. Трагедія сталась у суботу, 5 серпня.

Про це повідомила Центральна рятувально-водолазна служба Львівської області.

Водолази витягли з озера тіло неповнолітнього хлопця близько 19:45 5 серпня та передали його поліції. Загиблим є 14-річний львів’янин.

Зазначимо, у пресслужбі ДСНС України повідомили, що кількість загиблих на воді зросла на 20% у порівнянні з минулим роком.

«Ми фіксуємо збільшення кількості загиблих людей на воді. І, якщо порівняти з минулим роком, то вона реально більша на 20%. На цей день, з початку року, у нас зафіксовано 640 загиблих, з них – 60 дітей», – повідомив пресофіцер ДСНС України Олександр Хорунжий під час брифінгу у Media Center Ukraine.

Він зазначив, що сьогодні загалом по Україні обладнані та забезпечені відповідно до правил охорони життя людей на водних об’єктах 265 місць біля води, з них 211 мають пляжі.

Водночас пресофіцер ДСНС закликав людей не купатися в невідомих місцях та наголосив, що під час відвідування водойм заборонено підпливати до маломірних суден, запливати за межу купання, позначену буями, стрибати у воду зі споруд, в місцях з невизначеними глибиною та станом дна; використовувати для плавання автомобільні камери, плоти, лежаки, дошки тощо.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності