• Головна
  • Україна
  • Ранковий обстріл Херсону: удари по житлу, громадському транспорту та собору

Ранковий обстріл Херсону: удари по житлу, громадському транспорту та собору

Ранковий обстріл Херсону: удари по житлу, громадському транспорту та собору

За добу по Херсонській області ворог здійснив 55 обстрілів. З них по Херсону — 8

Російська армія вночі, 3 серпня, атакувала центральну частину Херсону. Окупанти вдарили по житловому кварталу.

Про це повідомляє Херсонська обласна військова адміністрація.

У місцях влучань виникли пожежі. Поранення отримали двоє людей. У середньому стані тяжкості шпиталізували 56-річну жінку, 59-річному чоловіку лікарі надали допомогу на місці.

Зранку, 3 серпня, обстріли середмістя Херсону продовжилися. Окупанти вдарили по банківському приміщенню, а також оселі 78-річної херсонки. Будинок зазнала пошкоджень, жінка не постраждала, повідомляють в ОВА.

За добу по області ворог здійснив 55 обстрілів: (264 снаряди), з них по Херсону — 8 обстрілів (72 снаряди).

Росіяни влучили у 27 населених пунктів області. Піл обстріл потрапили приміщення банків «Укрсиббанку» та «Кредобанку» (м.Херсон); територія слідчого ізолятора (м.Херсон); приміщення Почесного консульства Грецької республіки (м.Херсон).

Окрім того, обстріляли також громадський транспорт у місті. Про це на своїй сторінці написав начальник Херсонської МВА Роман Мрочко.

Троє людей поранено.

Також постраждали четверо рятувальників ДСНС. Вони потрапили під повторний обстріл, під час гасіння пожежі у Свято-Катериненському соборі.

Про це пишуть на сторінці ДСНС України.

«Під час гасіння пожежі, спричиненої обстрілом у Свято-Катериненському соборі, відбувся повторний обстріл. Постраждало четверо співробітників ДСНС. Всі вони госпіталізовані, їм надають необхідну допомогу», - йдеться у повідомленні.

Пошкоджена спецтехніка.

Додамо, у ніч на 3 серпня Повітряні сили України знищили 15 ударних і 7 розвідувальних БпЛА ворога. За минулу та поточну добу авіація Повітряних Сил завдала до 15 ударів по об’єктах, районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки противника.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності