• Головна
  • Україна
  • Росіяни атакували дронами промислову та портову інфраструктуру Одещини

Росіяни атакували дронами промислову та портову інфраструктуру Одещини

Росіяни атакували дронами промислову та портову інфраструктуру Одещини

На це вже відреагував Володимир Зеленський

Цієї ночі Росія ударними дронами атакувала об'єкти портової та промислової інфраструктури Одещини, там виникли пожежі. За попередньою інформацією обійшлося без постраждалих.

Про це повідомив голова Одеської військової обласної адміністрації Олег Кіпер.

«Внаслідок атаки на об'єктах портової та промислової інфраструктури регіону виниклі пожежі, пошкоджено елеватор. На місці працюють всі відповідні служби. Станом на 05:30 даних про постраждалих не надходило. Остаточні дані та результати бойової роботи будуть від військового командування», – написав Кіпер.

На дії окупанта відреагував президент Володимир Зеленський.

«Російські терористи знову били по портах, по зерну, по глобальній продовольчій безпеці. Усі наші оперативні служби спрацювали ефективно. Світ має реагувати. Коли мішенню є цивільні порти, коли терористи свідомо руйнують навіть елеватори – це загроза всім на всіх континентах. Росію можна й треба зупинити», - написав Володимир Зеленський на своїй офіційній сторінці.

У командуванні повітряних сил ЗСУ повідомили, що у ніч на 2 серпня російські окупаційні війська атакували Україну іранськими ударними безпілотниками «Shahed-136/131».

Пуски «шахедів» здійснювались із трьох напрямків – Курськ, Приморсько-Ахтарськ (РФ) та Чауда (Крим).

Силами та засобами Повітряних Сил, у взаємодії із протиповітряною обороною інших складових Сил оборони України, знищено 23 ударних БпЛА. Більшість «шахедів» знищили на Київщині та Одещині.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності