• Головна
  • Україна
  • Розбещував у річці 8-річну дівчинку: у Мукачеві затримали 62-річного чоловіка, який голим купався із дитиною

Розбещував у річці 8-річну дівчинку: у Мукачеві затримали 62-річного чоловіка, який голим купався із дитиною

Розбещував у річці 8-річну дівчинку: у Мукачеві затримали 62-річного чоловіка, який голим купався із дитиною

У водоймі чоловік почав вчиняти інші розпусні дії, які повторювалися і на березі річки

У суботу, 8 липня, на березі річки оголений чоловік купався з маленькою дівчинкою, яка також без купальника. Попри те, що чоловік запевняв перехожих нібито це його дочка, ситуація насторожила громадян.

Про це повідомляє Головне управління Національної поліції в Закарпатській області.

Працівники поліції застали на місці події малолітню дитину та 62-річного чоловіка.

В ході перевірки правоохоронці встановили, що фігурант почав чіплятися до дитини, коли вона вийшла зі свого подвір’я на прогулянку. Він схопив дівчинку за руку та, погрожуючи, потягнув до місцевої водойми, де змусив повністю роздягнутися та разом з ним піти купатися. Вже у водоймі чоловік почав вчиняти інші розпусні дії, які повторювалися і на березі річки.

Працівники поліції одразу забрали дитину у безпечне місце, а зловмисника затримали. Наразі, у порядку статті 208 КПК України, його помістили до ізоляторі тимчасового тримання. Його дії слідчі Мукачівського районного управління поліції кваліфікували за ч. 2 ст. 156 Кримінального кодексу України, тобто Вчинення розпусних дій відносно малолітньої особи.

У поліції готують клопотання до суду щодо обрання фігурантові запобіжного заходу і наполягатимуть на триманні під вартою. За скоєне затриманому загрожує до 8 років ув’язнення з позбавлення права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років або без такого.

Поліцейські встановили родину потерпілої дівчинки і наразі з ними працює ювенальна поліція.

Нагадаємо, раніше у Львові правоохоронці викрили 44-річного священника, який роками вчиняв розпусні дії щодо своєї малолітньої доньки.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності