• Головна
  • Україна
  • У Польщі українці, яка втратила руку у ДТП, загрожує тюремне ув'язнення

У Польщі українці, яка втратила руку у ДТП, загрожує тюремне ув'язнення

У Польщі українці, яка втратила руку у ДТП, загрожує тюремне ув'язнення

На момент аварії громадянка України перебувала у стані сп'яніння.

У Польщі 36-річнав українка скоїла аварію у якій втратила руку. Тепер їй загрожує не лише позбавлення водійського посвідчення, а й тюремне ув'язнення.

Про це пише видання ukrayina.pl

Інцидент стався в місті Гнєзно Великопольського воєводства.

Жінка їхала центром міста. Наближаючись до ділянки з коловим рухом, не повернула по дорозі, а поїхала прямо. Автомобіль в'їхав в острівець безпеки, зніс декілька дорожніх знаків і за десятки метрів перекинувся на дах.

Українку в тяжкому стані доправили в місцеву лікарню. Крім інших травм вона втратила ліву руку до середини плеча. У транспортному засобі на момент аварії також перебував 26-річний громадянин Грузії. На щастя від не постраждав.

На штрафмайданчик у відділок поліції доставили й розбитий автомобіль, на який, до того ж не було активного поліса страхування.

Згодом було встановлено, що на момент аварії громадянка України перебувала у стані сп'яніння. Під час проходження тесту в її організмі виявили 2,3 проміле алкоголю, що вважається середнім ступенем сп'яніння. Поліція стверджує, що ні пасажир, ні інші учасники дорожнього руху в наслідок інциденту не постраждали.

За скоєння дорожньо-транспортної пригоди у нетверезому стані жінку позбавлять як мінімум на три роки водійського посвідчення. Крім того, їй загрожує тюремне ув'язнення. Щоправда, в поліції не повідомляють, яким має бути його термін.

Нагадаємо, за вбивство українця у Польщі затримали 20-річного юнака.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності