• Головна
  • Україна
  • Стрілянина працівників військкомату на Одещині: поліція розпочала кримінальне провадження

Стрілянина працівників військкомату на Одещині: поліція розпочала кримінальне провадження

Працівнику ТЦК та СП загрожує до 7 років тюрми

У неділю, 18 червня у місті Рені Одеської області на ринку працівник територіального центру комплектування та соціальної підтримки відкрив стрілянину. Натомість правоохоронці розпочали кримінальне провадження щодо цього інциденту.

Про це 19 червня повідомили у поліції Одещини.

Так, стрілянину на ринку кваліфіковано як хуліганство, вчинене із застосуванням предмета, спеціально пристосованого для нанесення тілесних ушкоджень.

Попередньо поліцейські встановили, що між двома представниками районного ТЦК та СП й місцевим громадянином виник конфлікт під час вручення останньому повістки.

«У ході словесної перепалки один із представників органу військового управління здійснив  постріл у гору зі стартового пістолета», - йдеться у повідомленні.

Правоохоронці встановили усіх учасників інциденту. З ними нині проводять слідчі дії, та вилучили зброю, набої, стріляну гільзу й інші речові докази, які надалі скерують на експертне дослідження.

Водночас слідчі під процесуальним керівництвом Білгород-Дністровської спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Південного регіону внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань відомості за ч. 4. ст. 296 Кримінального кодексу України. Відтак працівнику ТСК та СП загрожує від трьох до семи років тюрми.

Нагадаємо, у Дрогобичі блогер вступив у конфлікт із працівниками ТЦК та СП. Чоловік принижував та провокував військових.

Україна

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності