Оголошення про початок не буде — Міноборони

Олексій Данілов у інтерв’ю італійському виданню Corriere della Sera повідомив, що стратегія України — повернути свої кордони, а тактика постійно коригується

Міністерство оборони України оприлюднило відеоролик, в якому натякнули про контрнаступ, зазначивши, що оголошення про його початок не буде.

Його оприлюднила заступниця міністра оборони Ганна Маляр,

На оприлюдненому відеоролику Міноборони показало військових, які тримають пальця біля вуст, та надпис «Плани люблять тишу. Оголошення про початок не буде».

Тим часом Олексій Данілов у інтерв’ю італійському виданню Corriere della Sera повідомив, що стратегія України — повернути свої кордони, а тактика постійно коригується. Він зазначив, що військово-політичне керівництво "спокійно обирає, що робити", а також підтвердив слова президента Володимира Зеленського, що Збройні сили готові до контрнаступу.

Разом із тим секретар РНБО наголосив, що ЗСУ «діятимуть у найкращий час».

Нагадаємо, видання The Washington Post написало коли нарешті розпочнеться довгоочікуваний контрнаступ України, боротьбу з російськими окупантами очолять бригади, озброєні не лише західною зброєю, а й західним навичками, отриманим у результаті багатомісячних тренувань, спрямованих на перетворення української армії на сучасну силу, яка володіє найпередовішою тактикою ведення війни НАТО.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності