• Головна
  • Україна
  • У Києві патрульні щоночі перевірятимуть чи відчинені усі укриття - Кличко

У Києві патрульні щоночі перевірятимуть чи відчинені усі укриття - Кличко

Патрульні обʼїжджатимуть у комендантську годину під час повітряної тривоги укриття

Патрульна поліція Києва контролюватиме роботу укриттів уночі.

Про це на своїй сторінці написав мер Києва Віталій Кличко.

«Домовилися з патрульною поліцією Києва, що вони допоможуть контролювати роботу укриттів уночі», - йдеться на сторінці мера столиці.

Патрульні обʼїжджатимуть у комендантську годину під час повітряної тривоги укриття, що є на мапі міста і перевірятимуть, чи вони відчинені. Тоді оперативно передаватимуть інформацію міським службам.

Нагадаємо, уночі 1 червня Росія завдала ракетного удару по Києву. Внаслідок цього, за попередньою інформацією, у Деснянському районі столиці загинули три людини. Як повідомили у КМВА, йдеться про трьох загиблих, серед яких одна дитина 2012 року народження. Очевидці кажуть, що люди загинули, бо не змогли потрапити до укриття у Поліклініці в Деснянському районі.

Унаслідок вибухів пошкоджені медзаклад, дитячий садок, багатоквартирні житлові будинки, автомобілі.

Через нічний обстріл РФ у столиці 14 людей були поранені. Дев'ятьох — госпіталізували, п'ятьом надали допомогу на місці, повідомив мер Віталій Кличко.

Як повідомив мер Києва Віталій Кличко, до поліклініки в Деснянському районі виїхали фахівці департаменту муніципальної безпеки і на місці зʼясовують, чому не було доступу до укриття в поліклініці.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності