• Головна
  • Україна
  • Біля аптек і посеред вулиць: де в Україні нелегально продають сигарети

Біля аптек і посеред вулиць: де в Україні нелегально продають сигарети

точка продажу сигарет

Часто нелегально сигарети продають у невеликих МАФах

В Україні триває боротьба із нелегальним продажем тютюнових виробів, який становить 20% ринку. Тимчасова слідча комісія Верховної Ради, головою якої є Ярослав Железняк, зібрала список точок де, ймовірно, незаконно продають тютюнові вироби, який передали правоохоронним органам.

Відповідний список та фотографії точок продажу є у розпорядженні LVIV.MEDIA. Часто нелегально сигарети продають у невеликих МАФах, разом із одягом або ж в одному приміщенні з видачею мікрокредитів.

У Гайсині Вінницької області тютюнові вироби, ймовірно, незаконно продають у кіоску, в якому раніше продавалася продукція торгової марки «Наминайко».

 

У Немирові на віконці однієї із таких точок продажу є наклейка «Терміновий виклик поліції».

Деякі торгові точки де, ймовірно, нелегально продають тютюнові вироби розміщені в одному приміщення з компаніями, які видають мікрозайми. На фото можна побачити такі точки продажу у Дніпрі та у Кам’янському.

Зокрема, у списку ТСК, який передали правоохоронцям, вказано декілька точок продажу однієї мережі. Продають нелегально сигарети у маленьких МАФах біля аптек, поміж житлових будинків і магазинів.

Не деяких магазинах, де продають сигарети, тематика вивіски може не співпадати з тим, що насправді продають. Наприклад, у Дніпрі над магазином, де, ймовірно, нелегально продають сигарети, висить вивіска “Чайный уголок“.

Серед іншого, переважно нелегально сигарети продають у маленьких точках продажу на ринках, або ж на зупинках, а самі точки продажу виглядають непомітно.

Нагадаємо, згідно зі списком, у Львівській області є мінімум вісім точок продажу: чотири точки працює у Львові, дві точки у Дрогобичі, по одній — у Жидачеві та Бориславі. Список неповний і таких точок може бути більше. Детальніше, читайте за посиланням.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності