• Головна
  • Україна
  • Росіяни зізнались у нових випадках перерізання горла українським полоненим

Росіяни зізнались у нових випадках перерізання горла українським полоненим

Росіяни зізнались у нових випадках перерізання горла українським полоненим

СБУ вже встановила особу ката

Окупанти визнають, що вбивають українських військовополонених після допитів зокрема таким звірячим способом як перерізання горла полоненим.

Про це свідчить нове перехоплення СБУ, зроблене на східному фронті України.

«Человека надо чуть-чуть зарезать. Но у меня это не впервые. Мне пох*й, — розповідає російський військовий своїй знайомій про злочин, який має вчинити після цієї телефонної розмови.

«Люди, которые военнопленные… их нам смысла нет держать. Ну, потому что всю информацию с них выпытываем. Дальше нет смысла держать. Вот… их надо утилизировать», — пояснює рашист.

Окупанти визнають, що вбивають українських військовополонених після допитів

Окупанти визнають, що вбивають українських військовополонених після допитівТакі вбивства відбуваються звірячим способом – полоненим перерізають горло. Про це свідчить нове перехоплення СБУ, зроблене на східному фронті України. «Человека надо чуть-чуть зарезать. Но у меня это не впервые. Мне пох*й, – розповідає російський військовий своїй знайомій про злочин, який має вчинити після цієї телефонної розмови.«Люди, которые военнопленные… их нам смысла нет держать. Ну, потому что всю информацию с них выпытываем. Дальше нет смысла держать. Вот… их надо утилизировать», – пояснює рашист.Він у подробицях розповідає, як перерізає людині горло. І уточнює, що в нього таких випадків вистачає і робити це доводиться вночі.Служба безпеки України встановила особу ката, його установчі дані, місце служби та коло спілкування.Чоловік на аудіо – Сучко Євген Юрійович з Новгородської області рф, 1995 року народження. Його мобілізували восени 2022 року, відтоді він зі своїм підрозділом перебуває на позиціях у Харківській області.СБУ працює, аби цей Сучко та кожен воєнний злочинець з рф поніс заслужене покарання за свої звірства. Українська спецслужба розслідує понад 35 тис. кримінальних проваджень за фактом порушення законів та звичаїв війни.

Posted by Служба безпеки України on Thursday, April 27, 2023

Він у подробицях розповідає, як перерізає людині горло. І уточнює, що в нього таких випадків вистачає і робити це доводиться вночі.

Росіянин розповідає, що перерізати горло потрібно нижче кадика, а також розповідає про метод страти шомполом автомата.

«Зараз піду, піду справу зроблю і спокійно піду спати», — сказав окупант.

Служба безпеки України встановила особу ката, його установчі дані, місце служби та коло спілкування.

Чоловік на аудіо — Сучко Євген Юрійович з Новгородської області РФ, 1995 року народження. Його мобілізували восени 2022 року, відтоді він зі своїм підрозділом перебуває на позиціях у Харківській області.

СБУ працює, аби цей Сучко та кожен воєнний злочинець з РФ поніс заслужене покарання за свої звірства. Українська спецслужба розслідує понад 35 тис. кримінальних проваджень за фактом порушення законів та звичаїв війни.

Нагадаємо, 11 квітня у мережі з’явилось жахливе відео, на якому російський окупант стратив українського солдата на відео, відрізавши йому голову. Служба безпеки України розпочала досудове розслідування цього воєнного злочину за ч. 2 ст. 438 Кримінального кодексу України.

Водночас міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба заявив, що нове відео з жорстокою стратою українського військового підкреслює необхідність виключити Росію з Ради безпеки ООН та організації загалом. 

Україна

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності