• Головна
  • Україна
  • Хлопчик з упаковки відомої згущенки тепер волонтер: як він допомагає Україні

Хлопчик з упаковки відомої згущенки тепер волонтер: як він допомагає Україні

Дві багки згущеного молока стоять на столі

Ще дитиною він став брендфейсом згущенки, однак цим його діяльність не обмежилась

Хлопчик з етикетки відомої згущенки Первомайського заводу, яку всі знають, став волонтером. Його звати Олександр Бабіч. Він живе в Одесі та допомагає захисникам з обладнанням. Крім цього, чоловік також є відомим істориком та краєзнавцем, власником туристичної агенції.

Про це розповів на своїй сторінці у Facebook.

Дідусь Олександра був заступником директора одеського Первомайського молочноконсервного заводу. Коли затверджували дизайн етикетки згущеного молока, він запропонував фото свого онука. Хлопчику тоді було всього 5.

Зараз чоловіку вже 49 років. Він організував на базі своєї турагенції волонтерську групу, яка тісно співпрацює з польськими організаціями, створеними для підтримки України.

«Ззагалом до повномасштабки Саша був визнаним вченим й бізнесменом (засновником туристичного агенства у Одесі). Та зараз Бабіч — дуже потужний волонтер. Ганяє тачки, знаходить рації, збирає аптечки», — написав про нього у Twitter Денис Соколов.

Також Бабіч долучився до проєкту Генштабу ЗСУ «На щиті». Він увійшов до групи з пошуку, ексгумації загиблих воїнів, встановлення імен і повернення їх до родин.

Нагадаємо, захисника України врятував від смерті «Новий заповіт», який він носив із собою з 17-ти років. Книга вберегла чоловіка від поранення в живіт уламками.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності