• Головна
  • Україна
  • Колишній мер Харкова Добкін провів службу у храмі московського патріархату

Колишній мер Харкова Добкін провів службу у храмі московського патріархату

Колишній мер Харкова Добкін провів службу у храмі московського патріархату

Сан диякона експолітик отримав в квітні минулого року

У соцмережах з’явилося відео, на якому колишній мер Харкова Михайло Добкін проводить службу як диякон УПЦ МП.

Зазначають, що відео з П'ятихаток Харківської області, де Добкін веде службу біля пошкодженої уламками від снарядів церкви.

«Християнський соціаліст, кандидат у мери Харкова, колишній мер, воїн ЗСУ, коротше, людина та пароплав Михайло Маркович Добкін здається визначився зі своїм статусом і сьогодні вів службу в П'ятихатках. Можна у нього наступного тижня і пасочки присвятити…», - пишуть у соцмережах.

Михайло Добкін висвятився у диякона УПЦ (МП) 7 квітня 2022 року, вже після повномасштабного вторгнення РФ в Україну. Хіротонію провів митрополит Харківський та Богодухівський Онуфрій.

Нагадаємо, у Львові в Свято-Георгіївському кафедральному соборі провели службу священники ПЦУ. Нещодавно релігійна громада Православної Церкви України ухвалила рішення про перехід Георгіївського кафедрального собору з юрисдикції УПЦ МП.

Додамо, що священник Свято-Георгіївського собору УПЦ МП у Львові визнав, що молився за главу російської православної церкви патріарха Кіріла протягом 8 років війни з Росією та 4 місяців вже після повномасштабного вторгнення в Україну.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності