• Головна
  • Україна
  • Генпрокурор представив нового керівника Спеціалізованої прокуратури Західного регіону у сфері оборони: деталі

Генпрокурор представив нового керівника Спеціалізованої прокуратури Західного регіону у сфері оборони: деталі

Генпрокурор представив нового керівника Спеціалізованої прокуратури Західного регіону у сфері оборони: деталі

Пріоритетні завдання нових керівників - протидія злочинам у сфері національної безпеки, бюджетній сфері, оборонно-промисловому комплексі, у сфері державних закупівель

Заступник Генерального прокурора Антон Войтенко представив колективам Спеціалізованих прокуратур у сфері оборони нових керівників, повідомили в Офісі Генпрокурора.

Зокрема, керівником Спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Західного регіону став Микола Мерет. Дотепер він працював заступником керівника Львівської обласної прокуратури.

Крім нього, новими керівниками СП у сфері оборони стали:

  • Центрального регіону — Микола Синельников;
  • Східного регіону — Віталій Вдовитченко;
  • Південного регіону — Андрій Глумаков.

Під час зустрічі з колективами прокуратур Антон Войтенко зазначив, що кожен з нових керівників має відповідний досвід роботи та зможе забезпечити виконання покладених на органи прокуратури завдань в умовах воєнного стану.

Водночас у кожному з регіонів Заступник Генерального прокурора акцентував увагу на пріоритетних напрямах роботи спецпрокурорів. Серед них – протидія злочинам у сфері національної безпеки, бюджетній сфері, оборонно-промисловому комплексі, у сфері державних закупівель. Крім того, першочерговою визначено боротьбу з правопорушеннями, пов’язаними із незаконним використанням майна і техніки та захист інтересів держави у військовій та оборонній сфері.

Довідково:

  • Микола Синельников, 1985 року народження. Закінчив Національну юридичну академію України імені Ярослава Мудрого. Учасник АТО. Заохочений Відзнакою Президента України «За участь в антитерористичній операції». В органах прокуратури з липня 2007 року. Працював на посадах всіх рівнів. До призначення очолював Пустомитівську окружну прокуратуру.
  • Віталій Вдовитченко, 1982 року народження. Закінчив Національну юридичну академію імені Ярослава Мудрого. В органах прокуратури з 2004 року. Працював на різних посадах у прокуратурах усіх рівнів. До призначення очолював Спеціалізовану прокуратуру у військовій та оборонній сфері Західного регіону.
  • Микола Мерет, 1987 року народження. Закінчив Національну юридичну академію імені Ярослава Мудрого. В органах прокуратури з 2009 року. Працював на різних посадах у прокуратурах усіх рівнів. До призначення був заступником керівника Львівської обласної прокуратури.
  • Андрій Глумаков, 1981 року народження. Закінчив Національний юридичний університет імені Ярослава Мудрого. В органах прокуратури з 2004 року. До призначення очолював Спеціалізовану прокуратуру у військовій та оборонній сфері об'єднаних сил.

Україна

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності