• Головна
  • Україна
  • Організатору «блогерських вечірок», де споювали та ґвалтували дівчат, оголосили підозру

Організатору «блогерських вечірок», де споювали та ґвалтували дівчат, оголосили підозру

Організатору «блогерських вечірок», де споювали та ґвалтували дівчат, оголосили підозру

Його звинувачують у зґвалтуванні неповнолітньої та дівчини, яка була у стані алкогольного сп’яніння

21-річному учаснику та організатору «блогерських вечірок» вручили підозру у зґвалтуванні двох дівчат.

Про це повідомили в Офісі генерального прокурора.

Відомо, що в Києві група хлопців 20-річного віку запрошували дівчат на вечірки та споювали їх алкоголем. Хлопці, як стверджується, знімали дівчат, які часто перебували без свідомості, оголеними та без їхньої згоди та поширюють ці фото і відео у соціальних мережах та закритих Telegram-каналах.

Прокурори Київщини вручили підозру організатору та третьому учаснику так званих «блогерських вечірок» за сексуальне насильство над дівчатами. Як стверджують правоохоронці, на одній із таких «вечірок» підозрювані використали безпорадний стан дівчини, з якою разом вживали спиртні напої. Вони зґвалтували її та зняли це все на мобільний телефон. Потім вони поширили це відео у соцмережах.

Окрім цього, згодом блогер вмовив неповнолітню взяти участь у стрімі «блогерської вечірки». Дочекавшись, коли дівчина буде дуже п’яною він зґвалтував і неповнолітню без її згоди.

Наразі всі хлопці, які брати участь у цих вечірках знаходяться під вартою. До суду скеровано клопотання про обрання запобіжного заходу третьому підозрюваному.

Нагадаємо, поліція провела обшуки у квартирі, де, ймовірно, ґвалтували дівчат. Двом організаторам п’яних вечірок поліція вручила підозри про вчинення насильства, ще шістьом — вручили повістки до військкомату.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності