• Головна
  • Україна
  • Отримали повістки за приниження дівчат: поліція провела обшуки у квартирі, де, ймовірно, ґвалтували дівчат

Отримали повістки за приниження дівчат: поліція провела обшуки у квартирі, де, ймовірно, ґвалтували дівчат

Проведення обшуків в квартирі. Фото: Нацполіція

Вони накачували їх алкоголем і ксаноксом, а потім непритомних оголених дівчат знімали на відео

Двом організаторам п’яних вечірок у Києві поліція вручила підозри про вчинення насильства, ще шістьом — вручили повістки до військкомату.

Про це повідомляє Суспільне з посиланням на власні джерела в Нацполіції.

Правоохоронці провели обшуки в організаторів п’яних вечірок у Києві. Приводом до цього стали фото та відео, які поширили в мережі. На них зображено, як група хлопців 20-річного віку влаштовували вечірки та запрошували туди дівчат. Там вони накачували їх алкоголем і ксаноксом. Потім непритомних оголених дівчат вони знімали на відео, і без їхнього дозволу поширювали ці матеріали в Instagram та в закритих Telegram-групах. На відео видно, як вони знущались з дівчат. Навіть є сцени ґвалтування їх руками.

Після хвилі розголосу про дії хлопців у соцмережах та у ЗМІ один із молодиків на ім’я Андрій прокоментував це у своєму Instagram.

«Я не збираюсь пояснювати свою позицію. Моя аудиторія, яка за мною слідкує, розуміє, чим я займаюсь, для чого я це роблю і що насправді відбувається на тусовках. Всі, хто адекватно це сприймає — має голову на плечах і я дуже щасливий, що маю свідому аудиторію, а тупе стадо, яке начиталося постів в інтернеті пішли на ***», — заявив хлопець.

Він також додав, що дівчат силою ніхто на вечірки не затягує та не змушує вживати алкоголь чи наркотики, все це — їхній вибір.

Нагадаємо, LVIV.MEDIA розібрало всі деталі цих скандальних вечірок та дізналося думку психологів стосовно поведінки запрошених туди дівчат.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності