Завдання з історії України, які будуть на НМТ-2023: деталі

Завдання з історії України, які будуть на НМТ-2023: деталі

Після його проходження школярі отримають результат

Для вступників став доступним тренувальний тест з історії України.

Про це повідомляє Український центр оцінювання якості освіти.

Він містить 30 завдань, а теми завдань охоплюють події другої половини XVI — початку ХХІ століття.  30 завдань тесту відповідають розділам 6-32 програми ЗНО з історії України й охоплює теми, що стосуються подій з другої половини XVI до початку ХХІ століття. 

Під час проходження тренувального НМТ, як і на реальному тестуванні, учень зможе обрати послідовність виконання завдань або змінити варіанти відповідей. Після його проходження школярі отримають результат. 

Учасники мають змогу пройти тест в онлайновому середовищі Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти за посиланням

"Інтерфейс запропонованого тестувальника відрізняється від того, який буде на реальному НМТ, однак за структурою, типами завдань, тривалістю їх виконання демонстраційний варіант аналогічний вступному тесту", — йдеться в повідомленні. 

Також, можна завантажити файл із демонстраційним варіантом тесту з історії України, виконати завдання та звірити свої відповіді з правильними. 

Додамо, Верховна рада затвердила перелік обов’язкових предметів НМТ-2023. Третій предмет кожен школяр може обрати самостійно.

Нагадаємо, вступники вже мають доступ до тренувального НМТ з української мови та математики. 

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності