• Головна
  • Україна
  • Проблеми з декларацією: НАБУ і САП повідомили про підозру Королевській

Проблеми з декларацією: НАБУ і САП повідомили про підозру Королевській

Проблеми з декларацією: НАБУ і САП повідомили про підозру Королевській

Королевська не задекларувала нерухомість на суму понад 4,315 млн грн

Національне антикорупційне бюро та Спеціалізована антикорупційна прокуратура повідомили про підозру народній депутатці від забороненої ОПЗЖ Наталії Королевській. Де вона перебуває зараз – невідомо.

Про це 17 лютого повідомила пресслужба НАБУ.

Так, політикиня підозрюється у недостовірному декларуванні (ч.1 ст. 366-2 КК України). За даними слідства, у 2020 році нардепка не задекларувала дві ділянки в Обухівському районі загальною площею 0,8 га і вартістю понад 2,5 млн грн, а також будинок і ділянку в Московській області країни-агресора Росії на суму майже 1,8 млн грн.

Додамо, що ім'я Королевської в публікації не згадується, але в листопаді 2022 року журналісти Схем опублікували розслідування про її ділянку та будинок у Підмосков'ї, які нардепка не вказувала в деклараціях 16 років. Крім того, журналісти програми Гроші у 2021 році знайшли будинок, де, ймовірно, мешкала Королівська, у селі Лісники на Обухівській трасі під Києвом.

Нагадаємо, днями стало відомо, що нардепи забороненої в Україні проросійської партії ОПЗЖ Наталія Королевська та її чоловіка Юрій Солод написали заяви на складання повноважень. Ці заяви уже надійшли в Раду.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності