• Головна
  • Політика
  • «Забула» задекларувати майно на 4,4 млн грн: нардепці від «Слуги народу» оголосили підозру

«Забула» задекларувати майно на 4,4 млн грн: нардепці від «Слуги народу» оголосили підозру

«Забула» задекларувати майно на 4,4 млн грн: нардепці від «Слуги народу» оголосили підозру

Спеціальна антикорупційна прокуратура висунула підозру депутатці Верховної Ради від фракції партії «Слуга народу» Анні Колісник.

Вона подала неправдиву інформацію у декларації, «забувши» вказати майно на загальну суму понад 4,4 млн грн.

Про це повідомили у громадській організації «Центр протидії корупції».

Як встановили НАЗК та НАБУ, Колісник у декларації за 2020 рік приховала користування двома квартирами у Києві загальною вартістю понад 3,5 мільйона гривень та автомобілем Honda. Крім того, нардепка не повідомила про перебування у її власності нежитлових приміщень у Харкові.

Загалом депутатка не задекларувала майна на загальну суму понад 4,4 мільйона гривень. Якщо провину Колісник доведуть, то вона буде змушена сплатити штраф в розмірі від 42,5 тисяч грн до 51 тисячі грн, або піти на громадські роботи (150-240 годин) з позбавленням права обіймати певні посади. Тобто їй може грозити позбавлення мандату.

Нагадаємо, 28 серпня на тимчасово окупованій Херсонщині знайшли мертвим колишнього народного депутата України від “Слуги народу” та колаборанта Олексія Ковальова. Є декілька версій того, хто міг убити колишнього нардепа.

Додамо, на порталі державних послуг Дія з'явилась послуга – єДекларація. За допомогою послуги підприємці зможуть отримати ліцензію, сертифікат, посвідчення або рішення.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності