• Головна
  • Україна
  • Суд у Львові щодо відсторонення мера Чернігова перенесли: дата

Суд у Львові щодо відсторонення мера Чернігова перенесли: дата

Суд у Львові щодо відсторонення мера Чернігова перенесли: дата

У вересні минулого року НАЗК вручило Владиславу Атрошенку адмінпротокол про те, що він у своїх приватних інтересах дав вказівку особистому водієві перевезти його власне авто Tesla Model X за кордон

Апеляційне засідання суду щодо справи про відсторонення мера Чернігова Владислава Атрошенка від виконання службових обов‘язків перенесено на 1 лютого.

Про це у п’ятницю, 27 січня, повідомив міський голова Львова Андрій Садовий.

«Сьогодні до Львова приїхали близько 30 мерів великих та малих міст, щоб підтримати Владислава Атрошенка. Очікуємо на справедливе рішення», — написав Садовий.

Зазначимо, що 15 вересня 2022 року НАЗК вручило Владиславу Атрошенку адмінпротокол про те, що він у своїх приватних інтересах 2 серпня 2022 року дав вказівку особистому водієві перевезти його власне авто Tesla Model X за кордон. При цьому водію мера оформили відрядження та виділили з бюджету кошти, у тому числі на бензин. Також дружина Атрошенка 5 березня покинула територію України через ПП «Шегині» за кермом службового автомобіля мера Чернігова Toyota Camry. У ДБР щодо цього повідомили, що дружина Атрошенка впродовж 3 місяців використовувала машину не за призначенням у той час, коли бюджет Чернігова сплачував лізингові платежі за цю ж автівку.

Відтак, 7 грудня 2022 року Яворівський районний суд Львівської області наклав на Атрошенка адмінштраф у розмірі 6 800 грн та відсторонив його на 1 рік від займаної посади (інкримінувались ч. 1 та ч. 2 ст. 172-7 Кодексу України про адмінправопорушення).

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності