• Головна
  • Україна
  • Українська протиповітряна система має бути інтегрована із системою ППО НАТО — Кулеба

Українська протиповітряна система має бути інтегрована із системою ППО НАТО — Кулеба

Українська протиповітряна система має бути інтегрована із системою ППО НАТО — Кулеба

«Є два ключові меседжі: «Патріоти» і трансформатори», — наголосив міністр

Українська протиповітряна система має бути інтегрована із системою ППО НАТО, що відповідатиме спільним інтересам України та Альянсу.

Про це міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба повідомив в Instagram, перебуваючи у Бухаресті на зустрічі НАТО на рівні глав МЗС.

«В Бухаресті ми зустрічаємося з друзями, які нам допомагають. Але ми приїхали не говорити, а прискорювати ухвалення та реалізацію рішень. Всі партнери мають завжди пам’ятати, що поки хтось розмірковує, українці мерзнуть без електрики, опалення і води через ракетні удари терористів», — зазначив Кулеба.

За його словами, ключовими темами заходів НАТО, ОБСЄ та G7 у Румунії та Польщі будуть питання постачання Україні систем ППО та відновлення пошкодженої енергетичної інфраструктури.

«Є два ключові меседжі: «Патріоти» і трансформатори. Зараз критично важливо не лише відновити енергетичні потужності, але і забезпечити надійний захист цього обладнання від подальших атак Росії — це можливо досягнути шляхом зміцнення протиповітряної і протиракетної оборони нашої країни», наголосив очільник українського МЗС.

Нагадаємо, постійний представник росії в ООН васілій небензя звинуватив Україну й американські ракети ППО в загибелі мирних українців під час російських ракетних обстрілів.

Читайте також:

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності