• Головна
  • Україна
  • Пропагандисти визнали, що Крим — не росія, та бояться вторгнення України в інші області

Пропагандисти визнали, що Крим — не росія, та бояться вторгнення України в інші області

Пропагандисти визнали, що Крим — не росія, та бояться вторгнення України в інші області

Соловйов переживає, що ЗСУ увійдуть до Бєлгорода, Орловської та Курської губерній

Російський пропагандист владімір соловйов у прямому ефірі телеканалу «росія-1» висловив свої побоювання про те, що українські військові можуть зайти на територію росії.

«У Крим увійдуть — це не загроза? А у Бєлгород увійдуть, тоді можна вже буде використати стратегічну зброю?», — викрикнув в ефірі кремлівський ведучий.

Також між ним та «експертами» в ефірі виник спір, чи воюють взагалі в Україні війська НАТО. Один із пропагандистів зазначив, що насправді їх там немає, а на війну заслали інструкторів, а прямої агресії НАТО проти росії немає.

Піддали «експерти» сумніву й приналежність українських територій до росії.

«Ці території стали росією лише нещодавно. Реальність полягає у тому, що у процесі військових дій ми здійснили контроль над двома областями, про які раніше принаймні не йшлося. У нашій Конституції вони [території — ред.] стали нашими, починаючи з вересня цього року. Вона [Конституція — ред.] спірна з Україною», — зазначив один з пропагандистів ефіру.

На такі слова «експерта» соловйов вибухнув та «запропонував» відмінити Конституцію рф, і коли на територію Орловської та Курської губерній зайдуть ЗСУ, вони скажуть, що «нам теж незрозуміло, коли їх включили до складу рф».

Нагадаємо, 23 листопада очільник «Вагнера» пригожин передав Європарламенту кувалду в крові з вигравіюваним лого «Вагнера» і черепами у футлярі з-під скрипки.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності