• Головна
  • Україна
  • В Україні розгортають «Пункти незламності»: скільки вже є та де їх можна знайти

В Україні розгортають «Пункти незламності»: скільки вже є та де їх можна знайти

В Україні розгортають «Пункти незламності»: скільки вже є та де їх можна знайти

Пункти працюватимуть при всіх обласних та районних адміністраціях, школах, будівлях ДСНС тощо

В Україні запрацював новий проєкт підтримки людей — «Пункти незламності». Наразі підготовлено вже більше чотирьох тисяч таких пунктів. Заплановано ще більше.

Про це повідомив президент України Володимир Зеленський.

Якщо знову відбудуться масовані російські удари і якщо буде розуміння, що за години постачання електрики не відновити, то активується робота «Пунктів незламності». Там усі базові послуги: це електрика, мобільний зв’язок та інтернет, тепло, вода, аптечка. Абсолютно безкоштовно і цілодобово

Володимир Зеленський Володимир Зеленський

Зазначається, що пункти працюватимуть при всіх обласних та районних адміністраціях, школах, будівлях ДСНС тощо.

У таких «Пунктах незламності», незважаючи на відключення електроенергії, передбачається наявність: тепла, води, освітлення, інтернету, живлення для мобільних телефонів, місця для відпочинку, аптечки, забезпечення мам та дітей. Також у планах обладнати всі пункти системами супутникового зв’язку Starlink.

Водночас вже працює спеціальний сайт, де розміщено мапу таких пунктів по всій країні. Вона постійно оновлюється. На сайті та в усіх «Пунктах незламності» можна буде дізнатись, де працює найближче АЗС, банківське відділення, аптека, магазин.

Усі ми маємо бути готовими до будь-яких сценаріїв, враховуючи, які терористи воюють проти нашого народу і що вони намагаються зробити. Впевнений: допомагаючи один одному, всі ми разом зможемо пройти цю зиму

Володимир Зеленський Володимир Зеленський

Нагадаємо, У Львові за відсутності електропостачання, у разі проблем з опаленням чи зв’язком поетапно розгортатимуть пункти обігріву. Ознайомитись із їх адресами можна тут.

Читайте також:

Україна

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності