• Головна
  • Україна
  • СБУ підозрює в антиукраїнській діяльності дочку ексміністра оборони України

СБУ підозрює в антиукраїнській діяльності дочку ексміністра оборони України

СБУ підозрює в антиукраїнській діяльності дочку ексміністра оборони України

Співробітники Служби безпеки викрили на антиукраїнській діяльності дочку колишнього міністра оборони України (2012-2014 рр.)

За матеріалами слідства, дочка колишнього міністра оборони України керувала підприємствами, які постачали товари та обладнання для оборонно-промислового комплексу рф.

Про це пишуть на сторінці Служби безпеки України.

Київська міська прокуратура заочно повідомила жінці про підозру за ч. 3 ст. 27, ст. 110-2 Кримінального кодексу України — фінансування дій, вчинених з метою насильницької зміни чи повалення конституційного ладу або захоплення державної влади, зміни меж території або державного кордону України.

Санкція статей передбачає позбавлення волі строком на 10 років без права обіймати певні посади та з конфіскацію майна.

Додамо, що у червні за матеріалами СБУ суд арештував та передав в управління АРМА 645 залізничних вагонів, 30 земельних ділянок і 30 об‘єктів нерухомості, які належали сім’ї цього міністра часів Януковича.

«СБУ продовжує роботу для встановлення та притягнення до відповідальності всіх зрадників та колаборантів, які діяли на шкоду державним інтересам України», — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, Зеленський підписав запровадження санкцій проти Курченка, Лебедєва, Януковича, Дерипаски.

А також 20 жовтня Зеленський ввів у дію рішення Ради національної безпеки і оборони про санкції проти близького оточення президента рф владіміра путіна.

Додамо, міністром оборони України з 2012 до 2014 років був політик російського походження, член Партії регіонів (з жовтня 2007 року) Павло Лебедєв.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності