• Головна
  • Україна
  • Зеленський провів засідання Ставки Верховного Головнокомандувача: що обговорювали

Зеленський провів засідання Ставки Верховного Головнокомандувача: що обговорювали

Зеленський провів засідання Ставки Верховного Головнокомандувача: що обговорювали

Окрім цього, він висловив вдячність воїнам 60-ї окремої піхотної бригади, підрозділи якої демонструють хороші результати на Херсонщині

Глава української держави Володимир Зеленський провів нове засідання Ставки Верховного Головнокомандувача. На ньому обговорили захист неба від ворожих ракет і дронів, захист обʼєктів інфраструктури, ураження позицій окупантів, просування ЗСУ і все необхідне для забезпечення армії.

Про це президент України повідомив у своєму вечірньому зверненні 21 жовтня.

Зеленський також повідомив, що на сході та півдні України тривають активні бойові дії. Ініціатива зберігається у Збройних Сил України.

Президент у зверненні відзначив бійців 25-ї окремої повітряно-десантної бригади, 59-ї окремої мотопіхотної бригади імені Якова Гандзюка, 35-ї окремої бригади морської піхоти імені контрадмірала Михайла Остроградського за вмілі та продумані дії зі знищення ворога.

Окрім цього, він висловив вдячність воїнам 60-ї окремої піхотної бригади, підрозділи якої демонструють хороші результати на Херсонщині. Тільки від початку жовтня бійці «затрофеїли» понад 30 одиниць російської бронетехніки, тисячу снарядів для танків і три гармати «Гіацинт».

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський відкинув звинувачення рф у тому, що вибух на Керченському мосту 8 жовтня організували українські спецслужби.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності