• Головна
  • Україна
  • До Конгресу США внесли законопроєкт про визнання дій рф в Україні геноцидом

До Конгресу США внесли законопроєкт про визнання дій рф в Україні геноцидом

До Конгресу США внесли законопроєкт про визнання дій рф в Україні геноцидом

До Конгресу США внесли законопроєкти про визнання росії державою-спонсором тероризму та визнання дій росії в Україні геноцидом.

У неділю, 9 жовтня, до Конгресу США внесли законопроєкт про визнання росії державою-спонсором тероризму. А також законопроєкт про визнання дій росії в Україні геноцидом.

Про це повідомляє старший радник Конгресу Пол Массаро у Twitter.

У верхню палату парламенту США внесли законопроєкти сенатора Ліндсі Грема (Республіканська партія) та конгресмена Теда Ліу (Демократична партія), які пропонують офіційно визнати росію спонсором тероризму.

Також до Конгресу внесли законопроєкт конгресмена Стіва Коена (Демократична партія) про визнання дій росії в Україні геноцидом.

Нагадаємо, США досі не визнавала рф державою-спонсором тероризму. Адже це може призвести до послаблення підтримки України та нашкодити гуманітарним зусиллям. Таке на початку вересня заявила речниця Білого дому Карін Жан-П’єр.

Латвія стала першою європейською країною, яка визнала рф країною-спонсором тероризму, а її насильницькі дії проти цивільного населення в Україні та інших країнах — тероризмом.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності