"Укрзалізниця" запустила потяг з двоповерховими вагонами

"Укрзалізниця" запустила потяг з двоповерховими вагонами

Він є інклюзивним та передбачений для подорожей пасажирів з дітьми та велосипедистів

"Укрзалізниця" 23 серпня запустила два модернізовані пасажирські потяги. Один з них — потяг Skoda на маршруті Київ — Рівне — Луцьк складається з 6-ти двоповерхових вагонів і має 636 місць.

Про це повідомляють на сторінці Міністерства інфраструктури України.

Потяг є інклюзивним та передбачає зручне перевезення велосипедистів і пасажирів з дітьми. Він може перевозити майже 40 тис. пасажирів на місяць.

Інший — модернізований потяг Kyiv City Express з Києва до Білої Церкви — курсуватиме на найбільш завантаженому напрямку Київщини — Фастівському. Як і Skoda, цей модернізований потяг є теж інклюзивним.

"Ці потяги були модернізовані на українському підприємстві — Київському електровагоноремонтному заводі "Укрзалізниці". Це означає пряму підтримку вітчизняної промисловості та економіки — тисячі збережених робочих місць та виплачені зарплати працівникам", — зазначив міністр інфраструктури України Олександр Кубраков.

Нагадаємо, що до Дня Незалежності України “Укрзалізниця” відновлює “Бойківський експрес”. Це денний швидкісний поїзд Інтерсіті+ № 745/746 сполученням Київ — Славське.

Україна

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності