• Головна
  • Світ
  • Творці гри World of Tanks запустили проєкт на збір спецшвидких для України

Творці гри World of Tanks запустили проєкт на збір спецшвидких для України

Творці гри World of Tanks запустили проєкт на збір спецшвидких для України

Компанія Wargaming додала унікальні українські тематичні набори у шість ігор

Компанія-розробниця ігор Wargaming запустила благодійний проєкт “WargamingUnited”. Усі зібрані кошти спрямують на закупівлю спеціальних машин швидкої допомоги для України. У межах проєкту до шести ігор додали унікальні українські тематичні набори, які створили художники з Києва. Про це повідомила компанія Wargaming у середу, 18 жовтня.

Українські набори будуть доступні з 18 жовтня до 1 листопада у таких іграх: World of Tanks, World of Tanks Blitz, World of Tanks Modern Armor, World of Warships, World of Warships: Legends та World of Warplanes. Станом на вечір 18 жовтня гравці придбали понад 12 тис. українських наборів.

«Ми у Wargaming любимо військові ігри, але ненавидимо справжню війну. І ця тема була для нас особливо чутливою, адже у нас у Києві є ціла студія, яка наполегливо працює над World of Tanks та іншими продуктами, попри всі жахи, які їхня країна переживає щодня», — заявили у компанії.

Весь прибуток від кожного купленого пакета “WargamingUnited” передадуть Україні через платформу United24. За ці кошти планують придбати спеціалізовані реанімобілі типу С — це вузькоспеціалізовані швидкі, оснащені необхідними дефібриляторами, кардіомоніторами, кисневими балонами та апаратами штучної вентиляції легень, необхідними для підтримки життя поранених, доки вони не дістануться операційної.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності