Дрогобич отримав гуманітарну допомогу від Німеччини: що туди увійшло

Дрогобич отримав гуманітарну допомогу від Німеччини: що туди увійшло

Гуманітарна допомога містить кілька пакетів

Дрогобич отримав третій транш гуманітарної допомоги з німецького міста Грайфсвальд. Про це на своїй сторінці 5 жовтня написав голова Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький.

Гуманітарна допомога містить кілька пакетів: шкільний, комунальний та енергетичний, повідомляють у Дрогобицькій міській раді.

В частині шкільного пакета німецькі партнери передали планшети та дитячий ігровий майданчик, який вже встановлено на території Ліцею №3 імені В’ячеслава Чорновола. Вчора прибула ще одна частина допомоги – мультимедійні дошки. Так, такий сучасний освітній інструмент отримали Гімназія №10 імені Євгена Коновальця, Дрогобицький науковий ліцей імені Богдана Лепкого та Лішнянський НВК І-III ст. Окрім цього, до кінця року Дрогобичу планують додатково передати шкільні меблі.

Комунальний пакет містить ліхтарі вуличного освітлення на сонячних батареях. Їх планують використати для освітлення небезпечних відрізків доріг в містах та селах громади.

В частині енергетичної підтримки Дрогобичу передали потужний 60-кіловатний генератор, який стане в пригоді в разі тривалих відключень електроенергії.

Допомогу профінансувало Федеральне міністерство економічного співробітництва і розвитку Німеччини.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності