• Головна
  • Світ
  • Бунту Пригожина сприяв Медведчук – секретар РНБО  Данілов

Бунту Пригожина сприяв Медведчук – секретар РНБО  Данілов

Бунту Пригожина сприяв Медведчук – секретар РНБО  Данілов

Секретар РНБО не сумнівається, що кум Путіна Медведчук сприяв Пригожину та його так званому "заколоту".

Секретар Ради національної безпеки та оборони Олексій Данілов вважає, що до бунту ватажка приватної військової компанії «Вагнер» Євгена Пригожина може бути причетний зрадник України, екснардеп Віктор Медведчук.

Про це він розповів в інтерв'ю Radio NV.

За його словами, саме на заправках Медведчука безкоштовно заправляли техніку вагнерівців. Данілов підкреслив, що створена диктатором Володимиром Путіним держава дуже нестійка, тому такий бунт рано чи пізно мав статися.

Секретар РНБО не сумнівається, що кум Путіна Медведчук сприяв Пригожину та його так званому "заколоту". При цьому Данілов підкреслив, що питання полягає в тому, коли люди у РФ, які підтримують ПВК "Вагнер", проявлятимуть свою позицію більш відкрито та активно і в якій формі це буде.

Данілов звернув увагу на те, що багато хто в Росії з радістю зустрічав "вагнерівців", приносили їм їжу і воду. Проте не лише вони допомагали найманцям. Секретар РНБО зазначив, що Медведчук є власником кількох мереж АЗС, і саме там воєнні злочинці безкоштовно заправлялися пальним та харчувалися.

Нагадаємо, ввечері 23 червня ватажок ПВК «Вагнер» Євген Пригожин заявив, що Міноборони РФ завдало ракетного удару по табору його бійців і пообіцяв кроки у відповідь.

Вже вранці 24 червня стало відомо, що «вагнерівці» контролюють військові та адміністративні об’єкти в Ростові-на-Дону та Воронєжі й впевнено рухалися в напрямку інших міст.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності