• Головна
  • Війна
  • Наказав сховати 2 тисяч тіл: Пригожин звинуватив Шойгу й сказав що здійснює «марш справедливості»

Наказав сховати 2 тисяч тіл: Пригожин звинуватив Шойгу й сказав що здійснює «марш справедливості»

Пригожин каже, що більшість військових його підтримує

Ватажок ПВК «Вагнер» Євген Пригожин заявив, що це не військовий переворот, а «марш справедливості». За його словами, дії «вагнерівців» ніяк не заважають військам.

Також він зазначив, що міністр оборони РФ Сергій Шойгу наказав сховати 2 тисячі тіл загиблих «вагнерівців», аби приховати втрати.

«Більшість військових нас підтримують. Приходять повідомлення: «дякую вам хлопці, нарешті наступить справедливість в армії, нарешті ви доб’єтесь того, що нам дадуть боєприпаси і що нас припинять кидати як «м’ясо». Щойно прийшла інформація, що в ростовському моргу міністр оборони [Шойгу – ред.] наказав сховати 2000 тіл, щоб не показувати втрати», - сказав Пригожин.

Нагадаємо, раніше Євген Пригожин оголосив переворот проти Міністерства оборони РФ.

За його словами, Шойгу втік з Ростова. Натомість перед цим у мережі поширювалися скріни, в яких йшлося, що Шойгу поставив завдання максимально жорстко «пакувати вагнерівців», а у разі опору стріляти в них.

«Нас 25 тисяч і ми йдемо розбиратися, чому в країні коїться беззаконня. Наш стратегічний резерв — це вся армія і вся країна. Усі, хто хоче — долучайтеся. Треба закінчувати з цим неподобством», - сказав Пригожин.

Водночас у Міноборони Росії заявили, що повідомлення ватажка «вагнерівців» Євгена Пригожина про переворот це «інформаційна провокація».

Війна

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності